ONZE TRAININGEN!

Op deze pagina vindt je ons diverse aanbod in online trainingen. Gebruik de prijs- en categoriefilters om zo de training te vinden waar jouw organisatie naar op zoek is!

Let op: de prijzen van deze trainingen zijn exclusief BTW!

Categorie

Prijs (excl. BTW)

Verplichte opleidingen

Voor vele organisaties zijn verschillende opleidingen verplicht via regelgevingen. Deze verplichtingen zijn ontstaan vanwege veiligheidsredenen. Met onze online trainingen voldoet jouw organisatie niet alleen aan de regelgeving, maar draagt jouw organisatie ook bij aan de ontwikkeling van jouw medewerkers.

GDP Trainingen

Het voldoen aan GDP-regelgeving, toont dat organisaties zich inzetten voor kwaliteit in elk aspect van hun dienstverlening aan hun klanten en de farmaceutische industrie.


De GDP-training biedt een inleiding tot Good Distribution Practices (GDP) voor de farmaceutische industrie en haar rol bij het waarborgen van de veiligheid van farmaceutische producten tijdens transport of opslag. 

 

Het voldoen aan de GDP-eisen is het bewijs dat organisaties in staat zijn om producten van goede kwaliteit te leveren. Denk hierbij aan transport en warehousing. 

 

Binnen onze organisatie bieden we verschillende mogelijkheden rondom GDP Trainingen. De GDP Basis training wordt in diverse talen aangeboden. Ook de GDP Responsible Person training is te volgen in verschillende talen. 

Voedselveiligheid (HACCP) trainingen

Wanneer jouw organisatie met voedsel werkt, is het verplicht om de betrokken medewerkers te trainen over voedselveiligheid. In deze trainingen moeten de medewerkers leren hoe te werken volgens de HACCP-regels.


Binnen onze organisatie bieden we een HACCP Basis, HACCP Horeca, Food Defense en Allergenen training aan, om zo jouw medewerkers te kunnen scholen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee. Bel ons op 06-13321012 of stuur ons een e-mail via info@e-thinking.nl