LEEROMGEVING

Online leeromgeving

Naast het volgen van diverse online trainingen, biedt Easy Thinking ook mogelijkheden tot het opzetten van bedrijfs-eigen online leeromgevingen. Deze bedrijfs-eigen online leeromgeving wordt compleet in jouw huisstijl opgeleverd.  

 

Aanbod in trainingen

Easy Thinking heeft een divers aanbod van online trainingen, voornamelijk gefocust op transport, logistiek en warehousing, met in het bijzonder: geconditioneerde- (GDP) en voedselveiligheid (HACCP) trainingen. De deze trainingen zijn allen te implementeren in jouw bedrijfs-eigen online leeromgeving. 

 


Make it your own!

Naast het implementeren van de trainingen van Easy Thinking, is het voor jouw organisatie ook mogelijk om zelf trainingen te ontwerpen. Denk hierbij aan het opzetten van een online chauffeurshandboek, een onboarding voor nieuwe medewerkers of een eigen online training gericht op de operationele zaken van jouw organisatie.

 


Toegankelijkheid

De leeromgeving is gebruiksvriendelijk en eenvoudig om te gebruiken voor jouw medewerkers. Easy Thinking focust zich op een omgeving die voor iedere gebruiker eenvoudig te begrijpen is. 

 

Inloggen in de online leeromgeving is altijd mogelijk. Of je nu pauze hebt tijdens een transportrit van Nederland naar Griekenland, of dat je zondagavond op de bank wil inloggen; de omgeving is altijd toegankelijk!

 


Inzichtelijkheid in voortgang

De omgeving van Easy Thinking biedt een uitgebreid overzicht van de voortgang van jouw medewerkers. De overzichten in de omgeving tonen precies wanneer een medewerker voor het laatst heeft ingelogd, wanneer een medewerker een bepaalde training heeft afgerond en wat de fouten zijn geweest bij een eventuele afsluitende test.

 

Deze overzichten zijn ideaal om bij controles (audits) aan te kunnen tonen dat online opleidingen volledig in control zijn binnen jouw organisatie.

Voordelen van een online leeromgeving van Easy Thinking?

  • Door het aanbieden van online trainingen behoud / vergroot je de kennis van jouw medewerkers.
  • Naast de kennis, wordt ook het bewustzijn van de organisaties vergroot. Opleidingen kunnen volledig ingericht worden naar de praktijk van jouw organisatie.
  • Door het opzetten / implementeren van eigen online trainingen verlaag je de opleidingskosten van jouw organisatie.
  • Certificeer jouw medewerkers voor verschillende online trainingen, om zo met deze vastgestelde resultaten gereed te zijn voor audits en controles. Certificaten worden hierbij opgezet in jouw eigen huisstijl. 

Jouw eigen leeromgeving inrichten?

Wij denken graag met je mee. Bel ons op 06-13321012 of stuur ons een e-mail via info@e-thinking.nl