HACCP Basis

Cursusduur

60 minuten

Prijs

€ 35

De HACCP Basis training bevat de basisregels, met betrekking tot het werken met voedsel. Deze training is opgezet aan de hand van de HACCP richtlijnen.

Binnen deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:
– Wetgeving
– Waar staat HACCP voor?
– De oorsprong van HACCP
– Waar is HACCP ontstaan?
– Wie krijgt hiermee te maken?
– Controlerende instantie in de voedingsmiddelenindustrie
– De basisverzorging
– Handen wassen
– Levensmiddelen hygiëne
– Gevaren voor de voedselveiligheid
– Kwaliteitsverlies
– Wie stellen er eisen?

De e-learning wordt afgesloten met verschillende vragen over de inhoud die de cursist gelezen heeft. Wanneer de cursist een X aantal vragen juist beantwoord heeft, is het voor hem/haar mogelijk om een certificaat te downloaden, wat geld als bewijs dat hij/zij de training HACCP Basis gevolgd heeft.

HACCP Basis

Meer informatie over de training ontvangen? Maak gebruik van het contactformulier!