HACCP Basis training

Cursusduur

60 minuten

Prijs

€ 35

De HACCP Basis training bevat de basisregels, met betrekking tot het werken met voedsel. Deze training is opgezet aan de hand van de HACCP richtlijnen.

Binnen deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wetgeving
  • NVWA
  • Waar staat HACCP voor?
  • De geschiedenis
  • Gevaren voor voedselveiligheid
  • Levensmiddelen hygiëne
  • Handen wassen
  • Eisen aan vervoermiddelen en kwalitiet
  • Welke partijen kunnen er allemaal eisen stellen?
  • Wie kunnen er allemaal eisen stellen?
  • Geconditioneerd transport
  • Opslag
  • Kwaliteitsverlies
  • Opslag van gevaarlijke stoffen
  • Ongedierte

De e-learning wordt afgesloten met verschillende vragen over de inhoud die de cursist gelezen heeft. Wanneer de cursist een X aantal vragen juist beantwoord heeft, is het voor hem/haar mogelijk om een certificaat te downloaden, wat geld als bewijs dat hij/zij de training HACCP Basis gevolgd heeft.

Interesse in deze training voor jouw organisatie? Neem contact op via de ‘Meer informatie‘ knop!

HACCP Basis training

Meer informatie over de training ontvangen? Maak gebruik van het contactformulier!