BHV'er in uitvoering

NIEUW: BHV Basis training

Met ingang van 09-05-2023 heeft Easy Thinking haar aanbod in online trainingen uitgebreid met een 4-delige BHV basis training.

Met de BHV e-learning van Easy Thinking doet u theoretische kennis op over hoe te handelen in een noodsituatie. De BHV e-learning bestaat uit 4 onderdelen, namelijk: BHV, EHBO, ontruiming en brand & blussen. 

De e-learning is opgesplitst in 4 delen. Elk deel bestaat uit een losse training (alle vier inbegrepen in de prijs). De training is opgebouw middels visuele informatie, tekstuele informatie en interactieve inhoud. Aan het einde van elke training staat er een test voor u klaar. Bij een voldoende resultaat van deze test, is het voor de cursist mogelijk om een certificaat te downloaden. Deze certificaten worden ook direct verzonden naar uw mailadres.

Na het afronden van deze online training, kunt u in theorie noodzakelijke handelingen uitvoeren en inzetten in de praktijk. Bel echter altijd 112 voor ondersteuning en hulp. 

Geschikt voor wie?
De BHV e-learning van Easy Thinking is geschikt voor medewerkers die binnen hun organisatie moeten optreden tijdens een calamiteit. De e-learning kan op volledig eigen tempo worden gevolgd op elk gewenste moment en locatie. 

Geldigheid van de certificaten
De BHV e-learning van Easy Thinking is tot 1 jaar geldig na datum van behalen. Easy Thinking zorgt ervoor dat de e-learning jaarlijks wordt herzien en aangepast / gewijzigd waar nodig.