OVER ONS

Wie is Easy Thinking?

Easy Thinking is dé aanbieder in online leren. Met ingang van 12 april 2019 is Easy Thinking officieel ingeschreven als onderneming bij de Kamer van Koophandel. Easy Thinking maakt online leren leuk voor elke cursist. Door middel van interactieve trainingen wordt jouw personeel meegenomen in onze online leeromgeving.  

Voorbereiding

Bereid je organisatie voor op controles en audits. Zorg dat elke werknemer de benodigde trainingen heeft gevolgd

Resultaten

Door het werken aan de competenties van uw medewerkers, zorgt u voor betere resultaten in uw onderneming

Betrokken

Easy Thinking heeft hart voor opleiden en spant zich volledig in om de opleidingsdoelen van uw organisatie te realiseren

Doelgericht

Easy Thinking zorgt ervoor dat de opdracht van een klant, naar wens wordt uitgevoerd. Maatwerk staat dan ook voorop!

Originaliteit

Met frisse originele blik onderscheid Easy Thinking zich met het ruime aanbod in trainingen en overige mogelijkheden

Op de kaart

Door onze kwaliteit trainingen en uitstekende klantbetrokkenheid zetten wij Easy Thining positief op de kaart!

Waar wij in geloven

Easy Thinking is van mening dat online leren een toegankelijkere, maar vooral leukere manier van opleiden is. Tegenwoordig is de online wereld zeer belangrijk en voor (bijna) iedereen toegankelijk. Met de online leeroplossingen van Easy Thinking wordt ervoor gezorgd dat uw organisatie voldoet aan opleidingseisen van binnen- en buiten uw organisatie. 

Onze dienstverlening

Bij Easy Thinking staat de klant, zowel grote als kleine organisaties, altijd op 1! Wij zijn zeer dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben en doen er dan ook alles aan om de verwachtingen van deze organisaties te realiseren.

Door continue ontwikkelingen zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke, laagdrempelige online omgeving, waardoor ieder individu zijn of haar opleidingen kan volgen. 

Onze ambities

Easy Thinking werkt dadelijks aan het verbeteren en doorontwikkelen van het online leerplatform. Momenteel heeft Easy Thinking na twee jaar al meer dan 100 verschillende klanten mogen voorzien van online trainingen, eigen online leeromgevingen of andere leeroplossingen. 

De ambitie van Easy Thinking is om aan het einde van 2022 dit getal te hebben verdubbeld. Benieuwd naar een aantal van onze klanten? Check dan nu onze referenties pagina!

Schermafbeelding 2021-03-16 om 11.02.44

Ons team

Easy Thinking wordt gekenmerkt als een eenmanszaak. Tom Verheijen zorgt er met 1 op 1 begeleiding voor dat de klant altijd voorop staat. Tom is 22 jaar en afgelopen jaar afgestudeerd aan de HAN te Nijmegen voor de opleiding Bedrijfskunde. 

Met een creatieve, jeugdige, maar zeker ook professionele blik, zorgt Tom ervoor dat de opleidingsverwachtingen binnen uw organisatie gerealiseerd kunnen worden. 

Benieuwd naar mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vandaag nog contact op met Easy Thinking!