E-learning

Easy Thinking vindt uw medewerkers enorm belangrijk. Het werken aan de competenties van uw medewerkers, wordt dan ook absoluut niet vergeten.

De oprichter van Easy Thinking, Tom Verheijen, probeert met een jeugdige, frisse maar ook professionele blik, diverse vormen van trainingen aan te bieden. Zo probeert hij het beste uit uw medewerkers en dus ook uit uw organisatie te halen.

Mogelijkheden hiervoor zijn:

  • E-learning;
  • Maatwerk trainingen;
  • Inrichtingen e-learningportaal.

E-learning
Opmerking: "Easy Thinking heeft al vele trainingen en toolboxen gereed om vandaag nog te volgen. Voor een overzicht van de trainingen die Easy Thinking gereed heeft, kunt u contact opnemen!"

Met e-learning kun je medewerkers inspireren en motiveren. De kennis van uw medewerkers blijft up-to-date, waardoor ze hun werkzaamheden nog beter uit kunnen voeren. Uw medewerkers voelen zich serieus genomen, omdat het bedrijf in ze wil investeren en daarnaast kan het te leren onderdeel ook nog bedrijfsspecifiek gemaakt worden. Ook scheelt het enorm veel in de kosten als je ze vergelijkt met gewone cursussen of trainingen. Hoe zo’n leeromgeving van Easy-Thinking er dan uit zou kunnen zien, dat ziet u hier.

Standaard e-learnings: op het gebied van ISO 9001, ISO 14001. Verder kunnen planners en chauffeurs getraind worden op het gebied van GDP (pharma), HACCP (food) of kunt u grote groepen medewerkers trainen in hoe te handelen tijdens een overval of diefstal, met de Robbery Awarenesstraining of ze bewust maken van de risico’s van internet via de training Cybercrime. Ook kunnen trainingen gemaakt worden op maat. Denk hierbij aan specifieke werkinstructies, inwerkprogramma’s, chauffeurshandboeken, etcetera.

Een leeromgeving met een diversiteit aan trainingen en workshops welke u aan uw medewerkers aanbiedt. Hierdoor kunnen uw medewerkers zelfstandig en in hun eigen tijd werken aan hun eigen ontwikkeling op een aandachtsgebied naar keuze. Denk hierbij aan ICT-vaardigheden, het beter beheersen van de Nederlandse taal en het verbeteren van de vaardigheden van uw medewerkers op het gebied van zakelijke correspondentie. Door een breed pallet aan trainingen is er voor elke medewerkers wat wils en door deze leeromgeving het hele jaar voor u open te stellen, kunnen zij zichzelf continu blijven verbeteren.

Inrichting eigen e-learningportaal
Easy Thinking kan volledig naar uw wensen een eigen e-learningportaal opzetten en inrichten, waarin standaard trainingen opgenomen zijn, maar ook waarin u zelf kunt gaan beginnen met het ontwerpen van trainingen. Natuurlijk worden uw medewerkers hierbij getraind in het administratief onderhouden van deze leeromgeving maar indien gewenst ook in het ontwerpen van e-learnings.

E-learning is van deze tijd, effectief en efficiënt en medewerkers kunnen overal en altijd aan de slag. Het kan inspireren, motiveren en op maat gemaakt worden. Door creatieve oplossingen maakt Easy Thinking leren leuk.

Geïnteresseerd in trainingen en/of begeleiding voor uw bedrijf. Neem contact op met Easy Thinking voor meer informatie.

Klik op het logo hieronder, om een video te bekijken over de werking van ons online leerportaal!