Eerste trailermapping Easy Thinking!

Afgelopen zomer, heeft Easy Thinking haar eerste mappings uitgevoerd. Deze mappings werden uitgevoerd bij Polar Special. In totaal zijn er 3 familiemappings uitgevoerd, wat dus inhoud dat er 3 trailers gemeten zijn.

Polar Special maakt onderdeel uit van de Cornelissen Groep en is al ruim 20 jaar specialist in temperatuurgecontroleerd transport en de opslag van farmaceutische producten en high value goederen. Doordat Polar Special temperatuurgecontroleerd transport uitvoert, zijn hier ook mappings aan verbonden. Binnen deze mappings wordt er gekeken naar veschillende studies, met verschillende omstandigheden.

Voor nu was dit de eerste keer dat Easy Thinking een mapping heeft uitgevoerd. “Op het begin was het erg zoeken. Je weet natuurlijk niet hoe dit normal gedaan word, en of je op het goede pad bent. De eerste mapping duurde daarom ook vrij lang. De twee mappings die daarop volgde gingen al een stuk sneller en op dit moment is Easy Thinking klaar om aan de volgende mapping te beginnen!” verteld de heer T. Verheijen.

Na dit zomerproject is het zaak voor Easy Thinking om de werkzaamheden weer op te pakken. Echter, kan de heer Verheijen niet lang rusten van deze grote opdracht. In de winter staat er alweer een wintermapping gepland bij Polar Special, waarbij er weer nieuwe trailers gemapped moeten worden.

Easy Thinking

Sint Hubert, 6 September 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *